Verzenden en bezorgen

Wij doen ons uiterste best je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of nog onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland, met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt Moos and More voor een pakket inclusief Track & Trace €4,95 in rekening. Vanaf €100,- is de verzending gratis.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit de consument hiervoor contact opneemt met de webshop zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Wilt u geen bezorgers inhuren, dan heeft u de mogelijkheid om het pakket zelf op te halen.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. Moos and More behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door PostNL of een gelijkwaardige aanbieder van pakketdiensten.